25 år senere…

År 2040 – iPhone 68x kommer ut, mens iPhone 6 pluss er på museum. Bilene har en “auto-fører” knapp, så selv-kjøring hører gamledager til. Det blir nødvendig med flere hjørner for å få nok plass til dobbelt så mange hjørnebutikker, i og med at innvandrer antallet dobles.

Om sommeren blir du tan når sola skinner og det er 50 grader ute. Gamlinger blir det bare flere av, så hvis du er misfornøyd med din irriterende og overfølsomme lærer så har du ingenting å se fram til. Navn som Gunder og Bertine blir utryddet. At alle har privatfly er en selvfølge. Justin Bieber blir gammel og grå, og havner i fengsel (igjen) sammen med Miley Cyrus for sine pornografiske musikkvideoer. Siv Jensen finner du i sykehus for galinger, på grunn av sitt raseri anfall da Jens Stoltenberg ropte “Morn’a Siv” da han fikk jobben som statsminister tilbake.

Lidl’s gjenforening i Norge fører til at Rema 1000, sammen med Coop, går konkurs. Kiwi’s “Kjøp kjapt, trygt og billig” blir til “Kjøp treigt, utrygt og dyrt”. Folk blir villige til å drepe familiemedlemmer for å få likes på sosiale medier. Har du under 300 likes på profilbildet ditt, blir du rapportert og utestengt fra Facebook. Ordboka trenger en oppdatering for å få plass til nye ord som swag og tazz. Det er helt normalt å bli kalt for hore, betydningen av ordet er nemlig glemt.

Er du lei av de stygge, brune, gjenbrukte arkene vi får på skolen? Med iPader er det problemet ute av verden. Alle de eldgamle og treige skolepcene blir byttet ut med skinnende, nye MacBooks. De harde tre stolene som har vært på skolen helt siden foreldrene våre gikk her, blir erstattet med skinnstoler som du kan justere vinkelen på. Trening trenger du heller ikke, når du bare kan kjøpe «Bli fit og tynn!» tabletter.

For en fantastisk fremtid…eller?

 

Skrevet av Iman

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service