5 på gata

Vi intervjuet 5 stykker på gata om årstider. Vi spurte dem om litt forskjellige ting angående de 4 årstidene våre.

Den første vi intervjuet het Emelie Siri Ruud. Vi spurte henne om hvilken årstid hun likte best, og hun svarte at hun likte sommeren best. Grunnen til at hun liker sommeren best er fordi det er varmt, og hun kan være mer ute. På sommeren pleier hun å være med venner, bade og være oppe sent. Hun liker ikke de andre årstidene siden hun synes det er kaldt.

Den andre vi intervjuet heter Lillen. Hennes favoritt årstid var høsten, fordi det er ingen som venter på noe og fordi det er mange fine farger ute. I høsten så pleier hun å studere, og grunnen til at hun ikke liker de andre årstidene er fordi hun har så mye forventinger til dem.

Anonym 1 liker sommeren best, fordi det er varmt ute. Hun pleier å være på hytta eller så reiser hun rundt i Norge. Hun liker de andre årstidene også, men sommeren er den beste av de.

Anonym 2 likte sommeren best, men noen ganger liker hun også vinteren. Hun er glad i hage arbeid og seiling, noe som passer bra til sommeren. Om vinteren så liker hun at det er passe temperatur, slik at det river i nesa når det er kaldt. Om vinteren pleier hun da å tenne på stearinlys og sette seg med en tekopp tidlig på morgenen. Hun liker ikke høsten så godt, fordi hun mener at det står for en avslutting, og det er noe hun ikke liker.

Anonym 3 liker sommeren aller best, fordi det er 2 måneder med ferie og det er varmt. På sommeren pleier hun å bade, spise is og være med vennene sine. Hun misliker ikke de andre årstidene, men hun synes sommer er digg.

Vi ser at de fleste liker sommeren fordi det er varmt ute, det er ferie og fordi man kan være mye med venner. Samtidig så liker mange vinteren også fordi man kan samles rundt et bål, og sette seg ned med te eller kakao. Alle er forskjellige, akkurat som årstidene.

Skrevet av: Vaitheky Mohanaras og Michelle Johansen.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service