Category Archives: Skole

HVORDAN ER DET Å VÆRE NY ELEV PÅ EUS?

Det har kommet flere nye elever til Eidsberg ungdomsskole midt i skoleåret. Noen kjente16763714_418202965191786_1339373906_o-2 andre elever på skolen her fra før, mens andre har kommet hit uten å ha visst hvem noen er. Vi har snakket med noen av de og spurt om hvordan det er å komme som ny til Eidsberg ungdomsskole. De elevene vi har snakket med, har hatt  forskjellige meninger og oppfatninger av hvordan det er å være ny

Lurer du på hvorfor vi ikke bruker norskbøkene våre?

saga-til-cd

Av Tine Mysen

Det lurte vi også på, så her er det vi har funnet ut! Norskbøkene våre oppfyller ikke de nåværende kravene fra Utdanningsdirektoratet, de oppfyller ikke kravene fra 2006 engang! Kravene ar altså blitt redigert, noe norskbøkene ikke har oppfulgt. Vi har blant annet fått med noen kommentarer fra skolesjefen Jan-Erik Buer og Erik Unaas om saken! De gjør oss oppmerksomme på at mye av undervisningen nå er tilgjengelig på nett. Problemet med dette er at vi har jo ikke nok pc-er til alle!

 

Tore på sporet

I dag tok vi og intervjuet rektor og her er noen spørsmål som han svarte på.

Vi begynner med bok anmeldelser!

Dette skoleåret tenkte vi å begynne med bok anmeldelser ukentlig. Kanskje flere vil begynne å lese mer om de får tips?

Mobbing

Mobbing er noe nesten alle har opplevd. Man kan bli mobbet nesten overalt. Man kan bli mobbet for nesten alt som er, men man blir mest mobbet for bakgrunnen, personlighet, utseende, venner osv.
Man kan bli mobbet av grupper eller enkeltpersoner som slår, sparker, blir dratt i bakken eller med ordbruk.  

Studieteknikk tips

Hvis du skal ha en stor/vanskelig prøve, er dette 10 tips du burde lese for å forstå stoffet lettere…

Intervju med rektor

Vi her på EUSA lurte på hva rektoren våres gjør til daglig. Så vi avtalte et møte og satte oss ned med rektor, Lasse Thorvaldsen.

Her er 10 hemmeligheter lærere ALDRI kommer til å fortelle deg.

Har du noen gang tenkt på om lærerne er så perfekte som dem sier, og om dem har så mye respekt til elever og  andre lærere?

Kantinen er endelig i drift!

 

Vi på eusa har intervjuet noen av VGS sine elever, som nå driver kantinen. Det er vi på EUS veldig takknemlige for!

Øyenvitne

Hva skjer når man er vitne til et mord i en liten by som Mysen? Kan man holde tett eller går man til politiet. Den nye serien Øyevitne er blitt filmet her i Mysen og er på høyde med krimserien som gikk på TV2 tidligere, Mammon.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service