Category Archives: Spill anmeldelser

Fifa 17

FIFA 17 er det nyeste spillet i FIFA serienEr det bedre eller dårligere enn de andre spillene i serien?

Battlefield 1

Det har kommet mye bra spill i år, og det vil komme mange flere. Et av disse spillene er Battlefield 1, vil det klare å leve opp til forventningene?

Overwatch, er det verdt det eller ikke?

Overwatch er et bra, men dyrt spill. Er det verdt å bruke over 600 kroner på det?

Dette er et av de mest rørende og spenningsfulle spillene

 

 I 2013 kom Naughty Dog ut med et nytt PS3 spill spekket med spenning og en rørende  historie, kalt The Last Of Us. Spillet fikk prisen  for “årets spill” allerede det samme året det ble utgitt. Originalen solgte over 7 millioner eksemplarer, og i fjor ble det laget en remastered  utgave av spillet som er tilregnet for PS4. Denne utgaven har fått en liten “oppusning” med nye funksjoner og bedre grafikk. Utgaven inneholder både hoved  og sidehistorien.  The Last of Us er en post-apokalypse spill, som handler om en cordyceps-sykdom som har spredd seg over hele verden, og vi følger Joel og Ellie, som er hovedkarakterene, med på denne brutale og følelsesladde reisen etter å å finne en kur mot sykdommen.

Kan video spill svekke kunnskap og kreativitet?

I denne teksten skal jeg og Rebecca sjekke om video spill kan gjøre deg mindre kreativ og gjøre deg dummere. Samtidig som vi kommer med eksempler på spill som har positiv eller negativ effekt på de syns punktene.

sims 4

 

SIMS 4 du skaper. du har kontrollen. du bestemmer.  

Top 10: Spill som kommer i 2014

Det kommer noen spill i 2014 som vi ser fram til, nå skal vi se på de 10 vi gleder oss mest til.

Nye folk, samme gamle Pikmin.

Pikmin 3 er et morsomt strategi spill til Nintendo Wii U. Det har vært ute siden i fjor sommer, men et spill som dette er tidløst!

Powder game 2 Spillanmeldelse

Powder game 2 er et spill som går ut på å eksperimentere å la ting eksplodere. Du kan bruke

forskjellige materialer til å lage masse forskjellige typer av kjedereaksjoner som kan inneholde alt fra vann til magma.

Call of duty: Ghost

Call of Duty: Ghosts er et førstepersonsskytespill utviklet av Infinity Ward med bistand fra Raven Software og Neversoft, og utgitt av Activision. Det er den tiende i Call of Duty-serien og den sjette utviklet av Infinity Ward

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service