Gladmelding for norske Ariana fans

Popstjernen Ariana Grande fortalte på Twitter at hun skulle returnere til Oslo, to år etter hennes konsert på Spektrum.

Den 23 år gamle sangeren ga ut det nyeste albumet sitt “Dangerous Woman” for ett halvt år siden, men det ligger fortsatt høyt på VG-lista. Ariana var verdensberømt lenge før “Dangerous Woman” platen, men den hevet berømmelsen hennes enda ett hakk.

19.oktober la hun ut ett bilde av stedene hun skulle besøke under Dangerous Woman tour Europe, og Norge var ett av disse stedene. Konserten skal holdes 10.mai 2017 på Telenor Arena, nøyaktig to år etter konserten på Spektrum.

Selv om fansen elsket henne, ble Ariana slaktet av VG-kritiker etter konserten på Spektrum. “Et forrykende sceneshow og en håndfull knallåter er ikke nok til å maskere Ariana Grandes mangel på menneskelighet (…) Ariana Grande ser på dette som en jobb. En jobb hun ikke elsker nok til å jobbe et par minutter overtid”. Slik lyder den harde anmeldelsen, som ga konserten hennes terningkast nr3.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service