Nye 8 klasse

Mange var veldig nervøse for å starte på ungdomsskolen. Nye lærere, nye elever, større skole og høyere krav. Vi har intervjuet noen åttendeklasseelever her på ungdomsskolen om hva de syntes om å starte på Eidsberg ungdomsskolen.

Her er intervjuene:

 

Malin Antonsen (8a)

Før jeg begynte på ungdomsskolen forventet jeg at det skulle bli morsomt og spennende. Jeg gledet meg veldig til å begynne på ungdomsskolen. Det var sånn jeg forventet. Jeg er veldig fornøyd med den nye klassen, men jeg synes at det er litt mye lekser i helgene.

 

Jonatan Frømyr Kristensen (8b)

Jeg syntes det ar litt skummelt og litt morsomt og begynne på ungdomsskolen, men jeg gledet meg skikkelig til begynne her. Det var ikke helt sann som jeg forventet, jeg trodde jeg skulle ha de same vennene, men nå har jeg fått mange nye venner og jeg er ikke så mye med e gamle vennene mine. Den nye klassen min er jeg veldig fornøyd med! Leksene var egentlig helt greie.

 

 Trym Sandtorp (8c)

Jeg syntes det var bedre å begynne på ungdomsskolen en jeg hadde trodd.Når jeg skulle begynne på ungdomsskolen gru-gledet meg litt, og trodde det skulle bli verre. Jeg syntes det var bedre enn jeg hadde trodd og jeg er veldig fornøyd med den nye klassen. Og jeg synes leksene her like lette på som på barneskolen.

Przemek Mroz(8c)

Jeg syntes det var veldig gøy å begynne på ungdomskolen og få nye venner! Før jeg skulle begynne ungdomsskolen gledet jeg meg veldig, og ungdomsskolen var akkurat sann som jeg hadde forventet meg. Jeg er også veldig fornøyd med den nye klassen. Leksene syntes jeg er like vanskelige som på barneskolen.

 

Sander Julien (8d)

Jeg syntes at det var høyere krav her på ungdomsskolen men det er mye morsommere her enn på barneskolen. Jeg gledet meg skikkelig til å begynne på ungdomsskolen. Den nye klasen min er skikkelig fornøyd med.

 

Jenny Sofie Aronsen (8e)

Å begynne på ungdomsskolen syntes jeg det var veldig spennende, men litt skummelt. Jeg gru-gledet meg litt til å starte på en ny skole. Leksene her på ungdomsskolen syntes jeg egentlig er litt lettere enn det var på barneskolen. Og jeg er veldig fornøyd med den nye klassen!

Ida-Emilie Linberg (8e)

Før jeg skulle begynne på ungdomsskolen tenkte jeg at ville bli rart begynne på ny skole og miste alle barneskolevennene mine, men nå synes jeg det bra. Jeg gru-gledet meg til begynne på ungdomskolen. Jeg trodde at leksene skulle være vanskeligere og lærerne strengere men sann er det ikke. Leksene her syntes jeg er litt vanskeligere men ikke mye. Jeg liker den nye klassen min veldig godt og har fått mange nye venner!

 

Vilde Granli (8f)

Jeg trodde at det skulle være bedre her enn på barneskolen, jeg gledet meg veldig til å begynne på ungdomsskolen. Det var akkurat som jeg hadde forventet. Den nye klassen er jeg super fornøyd med! Jeg syntes leksene her ikke er så ille.

 

 

Skrevet av Neva Rud og Victoria Hovland 8 klasse.

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service