Intervju med MakeupMalin

Vi tok turen inn til Oslo for å intervjue MakeupMalin på kafe Peloton. Ved dette intervjuet ville vi få frem at det er greit å ikke være som alle andre, og ikke bry seg om hva alle andre mener. Vi syntes det var inspirerende og lærerikt å møte Malin.

Vi lurte veldig på hvordan det er å være MakeupMalin.

”Det er kjempegøy, og jeg er jo ei go´jente! Jeg synes jo at det er veldig stas at så mange mennesker følger med på meg. Jeg liker jo å være et forbilde, men samtidig blir det sånn at jeg alltid må prestere på best mulig måte. Jeg føler også at jeg har et ansvar og, å passe på hva man kan si, og hva man ikke kan si.”

En vanlig dag som MakeupMalin starter med at hun sover lenge. Hun fortalte at hun våkner tidligst 10.00. ”Ingen dager er like, og jeg får bestemme alt selv” forteller hun. Malin er sin egen sjef, og får bestemme mye av hverdagen sin selv. Hun har diverse møter som for eksempel med radio, aviser, og samarbeidspartnere. Hun har med seg telefonen sin overalt. Det er hennes verktøy for å kommunisere med seere.

 

SOSIALE MEDIER

 

På snapchat har Malin alt fra karaoke til soppeskole, og dette synes vi er ganske kult at hun er så åpen på snap. Malin er ikke usikker på dette, og synes ikke det er negativt å dele så mye. Selv om det virker som hun deler alt på snap, så gjør hun faktisk ikke dette. Malin får veldig lite hat og den verste hatkommentaren hun har fått, er ”æsj” på videoen hennes ”topp 10 skavanker”, og det er veldig fint at hun får så lite hat!

 

”TUBA”

 

Malin legger ut ca. en video i uka. Hun har en dag i uken som er satt av til produkjson av youtubevideoer. Malin filmer 1-3 timer, redigerer i 8-12 timer, og en video bruker 2-3 timer til å publisere seg. Så hun bruker totalt ca. 18 timer på en video! Vi snakket med Malin om hvilke spalter hun vil ha ut på ”tuba”, hun kunne tenkt seg å ha en ”girltalk” spalte som kan hjelpe jenter. Men dessverre har hun ikke nok tid til å lage en spalte slik som dette, hvertfall ikke nå.

 

PODCAST ”VENNINNA DI”

 

Podcasten til Malin heter ”venninna di” De som hører på, og gjestene som kommer blir en del av girlsquaden. Malin føler at hun er venninna til fansen, derfor navnet ”venninna di”. Hun digger å snakke om temaer som er viktige, og som kan hjelpe andre jenter.

Faste spalter på ”venninna di” er ”fuck yeah moments”, der Malin og lyttere forteller om øyeblikk der de føler at de eier verden. Andre spalter er ”livshistorie på 1 min” der gjestene forteller sin livshistorie på 1 min, og den siste spalten er ”mumsalarmen går” der de smaker på mums, eller godteri, som vi kaller det i Eidsberg.

 

REISE

 

Siden Malin hadde vært ute å reist, spurte vi henne hvordan hun hadde hatt det.

” Jeg syntes det var fantastisk og inspirerende å være ute å reise. Jeg syntes Tallinn var et kreativt sted med mye kunst. Vi hadde egentlig tenkt til å slappe av og ta det rolig, men det gikk ikke helt som planlagt.. Det gikk litt over styr og jeg ble veldig sliten” svarte Malin.

I sommer reiste Malin alene til Parga, Hellas. Derfor spurte vi Malin om hva som inspirerte henne til å reise alene.

” Jeg har jo alltid dratt med andre mennesker til utlandet og jeg har ikke likt og snakke engelsk selv om jeg egentlig er ganske god i det. Jeg tenkte lenge på om jeg turte og dra alene og jeg gikk veldig mye fram og tilbake med meg selv, men så kom jeg fram til at hvis det ikke kom til å gå kunne jeg bare ta et fly hjem. Jeg ville dra alene mest for å få en utfordring jeg måtte takle selv, og jeg angrer ikke på det. Det var dritkult og jeg fikk en bra følelse og jeg følte meg sterk. Jeg følte meg litt som min egen oldefar som alltid pleide og snakke med de fleste han møtte, sånn følte jeg meg da jeg var i Parga. Jeg syntes rett og slett det var drit kult og gøy å dra alene”

Siden vi syntes det hørtes ut som det ikke var noe negativt med turen spurte vi henne hva hun syntes var det beste med å reise alene.

”Det beste med og reise alene var det at jeg følte meg veldig sterk og at det var dritkult! Jeg ble kjent med meg selv om mine grenser på måter jeg ikke ville fått til her hjemme og jeg måtte gjøre alt selv. Som jeg sa har jeg ikke likt og snakke engelsk når jeg har vært i utlandet før, men nå hadde jeg ikke et valg og det gikk jo helt greit! Pluss at maten var helt prima! Det verste med turen var at Parga er et veldig romantisk sted, og jeg dro jo alene”

img_7849

Skrevet av: Anna, Henriette, Martine R og Marte

Bilder av: Marte Fosli Moxness

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service