Sophie Elise er mot pelsdyrindustrien!

Sophie Elise fikk mye fine tilbakemeldinger etter hennes sterke tale om hverdagen til dyrene i bura. Forrige lørdag møtte det opp nesten 4000 mennesker foran Stortinget for å protestere mot pelsindustrien. Sophie brukte stemmen sin til å snakke for de som ikke kan, altså dyrene.

Sophie Elise blir kaldt for den mektigste kvinnen i media, og hun bruker stemmen sin til å hjelpe dyrene. Den sterkeste delen av talen hennes var:

‘Jeg var 11 år gammel første gang mora mi tok meg med på en pelsdyrfarm, fordi jeg har en mamma som er veldig imot dyremishandling og hun ville at jeg skal se virkeligheten og ikke en Disney innpakning av hvordan ting faktisk fungerer.  Mine foreldrene viste meg den grusomme virkeligheten som er hard for en 11 åring å se … Men det er nå 11 år siden, og det er halve mitt liv og ingenting har skjedd! Ingenting har blitt bedre siden den gang og dyrene sitter fortsatt i de små bura sine hverdag, hvert sekund og det gjør meg så vondt at akkurat nå, i dette sekundet sitter dyr som skulle ha vært uti det frie i tortur karmer fordi de har ingen stemme! Dem har oss og jeg ser at vi kjemper for dem år etter år, så når skal regjeringa høre etter?! Vårt egen storting, vårt egen regjering har beslutta at ikke bare denne grusomme næringa få fortsette, den skal få statlig støtte… Fordi de som skal lede oss har sagt at dette er okay, fordi vi bryr oss bare om pengene. Det norske folket vil ikke ha pelsdyrnæringa i det hele tatt. Dra til helvete med den statlige støtta!

Vi er enig med Sophie, og vi håper at staten hører snart etter!

Kilde: sophieelise.blogg.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service