Victoria’s secret PARIS fashion show!

I år finner det berømte Victoria’s secret fashion show sted i Grand Palais i Paris. Grunnleggeren av Victoria’s secret er Roy Raymond, selskapet ble etablert i San Francisco i 1977. Selskapet produserer undertøy, nattkjoler, treningstøy, klær og bl.a. parfymer og skjønnhetsprodukter for kvinner.

Tidlig i desember inntar supermodellene catwalken på Grand Palais. Hvert år er det en heldig modell som for æren av å bære «The Wonder Bra». Dette er den dyreste og mest detaljerte bh-en i hele kolleksjonen. I år har de brukt hele 700 timer og omtrent 3 millioner på dette praktfulle undertøyet. I år er det modellen Jasmine Tookes som får æren av å vise den fram.

Modellene som skal gå på catwalken i år er; Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill og mange flere. Modellene går under kallenavnet «Victoria’s Secret Angels», det er hele 12 engler som jobber fast hos selskapet. Hvert eneste år tar de med noen gjestemodeller for å krydre opp showet. I år blir Bella Hadid, lillesøsteren til en av fjorårets gjestemodeller Gigi Hadid, med i showet.

De musikalske gjestene som skal opptre på catwalken under fashion showet i år er; Lady Gaga, Bruno Mars og The Weeknd. Så jeg anbefaler på det høyeste å sjekke ut dette praktfulle moteshowet.

 

Skrevet av: motejournalist Ronja Martinsen

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service