Fifa 17

FIFA 17 er det nyeste spillet i FIFA serienEr det bedre eller dårligere enn de andre spillene i serien?

 

 

 

Fifa serien er blant de mest solgte spillene noensinne. Serien startet i 1993 og siden det har serien fortsatt med et nytt spill hvert år. Spillene har vært på nesten alle konsollene som har vært. Spillene er produsert av Electronic Arts (EA) som har levert mange andre gode spill. Fifa sin grafikk har gått fra 2D til et 3D design de siste 17 årene, men Fifa 17 er unikt i forhold til de andre spillene i serien når det gjelder grafikk. Grunnen EAs bruk av DICE sin Frostbite 3 spillmotor som gjør at spillet ser mer realistisk ut.

Ultimate Team

Ultimate Team var en spillmodus som EA lanserte i Fifa 09 (2009) og er den mest spilte spillmodusen i Fifas historie. I Ultimate Team kan du lage et lag av de 12000 spillerne som finnes i Ultimate Team. Spillmodusen går ut på å lage ditt ultimate lag og spille mot andre spillere verden over.

Noen spill som EA har laget er: Need for Speed, Battlefield 1, UFC 2, Titanfall og Mirrors Edge.

Min mening

Jeg liker spillet fordi jeg liker fotball, og det er jo hva Fifa går ut på. Spillet er også bra fordi det er et morsomt og et enkelt spill å lære seg. Spillet har også et veldig sosialt samfunn. Så jeg vil gi spillet en sterk 5’er. Den eneste grunnen til at dette ikke er en 6’er er fordi serverne til spillet er for dårlige når mange er tilkoblet

Skrevet av Jonas

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service