Bokanmeldelse “Den Siste Magiker”

FOTO: Cappelen Damm

FOTO: Cappelen Damm

Dette er anmeldelsen til Sigbjørn Mostue sin kjente bok “Den Siste Magiker”. Simen, en helt vanlig gutt fra Kløfta, får livet snudd på hodet når han er med på å knuse en rute i huset til en av stedets originaler. Når han våkner opp inne i stua hos den gamle mannen, blir han ikke bare helbredet for skadene han har pådratt seg. Han får også tilbud om opplæring i magiens fantastiske verden. 

Første bok i en ny, fantastisk trilogi fra forfatteren bak den prisbelønte serien Alvetegnet.

“Den Siste Magiker” er en bok på 288 sider. En uskyldig guttestrek hos stedets original skal bli vendepunktet i livet til Simen Clausen. Den gamle mannen de har knust ruten hos, viser seg å være en ekte magiker. Han er også den siste gjenlevende magikeren i verden. Nå er hans tid snart forbi og magikeren trenger en etterfølger. Valget faller på Simen.

Jeg synes denne boken er kjempebra, og har selv lest den 4 ganger. Forfatteren skriver på en morsom og spennende måte, som får leseren til å leve seg inn i boken fra første stund. Dette er nok en av de beste norske bøkene jeg har lest. Den passer for folk i alderen 13+.

 

Terningkast: 5

 terning5-svg

 

Var denne saken nyttig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service