Donald Trump blir president

For noen måneder tilbake vant Donald Trump (70) valget om å bli president 45 i USA. I dag er den store dagen hvor han flytter inn på det hvite hus, og tar over den store jobben.

I går holdt Donald Trump sin siste tale før han ble USAs nye president. I talen takket han familien sin for å ha hjulpet han. Han fortalte også at han skulle jobbe knallhardt de neste 4 årene. Han nevnte også flere ganger i talen sin det berømte slagordet fra valgkampen “Make American Great Again”, og gjentok det han hadde lovet han ville gjøre hvis han ble valgt.

For to dager siden sto det også på Adresseavisen at Snåsamannen trodde Trump ville bli skutt. Han forteller også at han er bekymret over utviklingen som vil skje utover, og at 2017 er på ville veier. Det står også at han hadde nesten samme historie bare det var om John F. Kennedy, en historie som han fortalte noen av vennene sine. Og når dette faktisk skjedde ble vennene hans bleke. Snåsamannen er skuffet over amerikanerne, og er bekymret over hva som vil skje med demokratiet. Han er også opptatt av at vi i Norge må verne om det norske.

Som sagt blir Donald Trump USAs 45. president i dag, og det kan man se live på vg tv klokken 16:30.

Laget av: Michelle Johansen.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service