Martin Ødegaard går til Heerenveen!

Ødegaard har gått på lån fra Real Madrid, til den nederlandske klubben Heerenveen. Unggutten har allerede fått noen spilleminutter for den nye klubben, og ser fram til å få flere. 

Det unge supertalentet Martin Ødegaard, har gått på lån fra gigantklubben Real Madrid til den nederlandske klubben Heerenven. Han fikk debuten sin før ikke så mange dager siden, selvom det bare var noen få spillerminutter er det godt å få det overgjort.

– Selvfølgelig er det forventninger til meg, det hører med. Jeg prøver ikke å fokusere på det, sier Ødegaard etter debuten til VG. Det er ikke rart at en 18 år gammel gutt som omtales som Norges Messi, føler press til å prestere.

– Han er en god person. Rolig. Han vil passe veldig godt her. I bare i laget, men også i garderoben og byen. Det er en liten by. Han vil gjøre det bra, sier manageren til Heerenveen om Martin. Manageren mener Ødegaard både kan spille sentral offensiv, men også ut på ving.

images

– Det har vært i tankene mine en stund at det skulle skje noe nå. Jeg har hatt fokus på det jeg skulle gjøre, så kom dette opp nylig. Jeg hadde gode samtaler med klubben og besøkte dem etter min siste kamp. Det virket bra og jeg tror dette blir bra for meg, sier Ødegaard til TV 2 Sporten. Mange har vært skeptiske i en god stund i forhold til spillerutviklingen og spilletiden hans i Madrid, og mener denne overganger er bare bra for unggutten. Mange var og fortsatt er skeptiske til overgangen sin fra tippeligaklubben til selveste Real Madrid. 

 

– Martin er en strålende spiller og Heerenveen er en klubb der talenter får utvikle seg. Vi er henrykt over å få ham her. Tradisjonelt sett kommer spillere hit av riktige årsaker. Martin og faren besøkte oss her tidligere, og vi forklarte planene for dem og for klubben. Dette er en spesiell dag for oss. Vi har hatt strålende spillere her tidligere. Men at talent som dette signerer for oss føles helt spesielt. Det er talent som gir hele ligaen her kvalitet, sier den tekniske direktøren for Heeerevneen, til TV2 Sporten. Dette høres bra ut for “den norske Messi” fra klubben, og det høres ut som de har stor tro på unggutten.

tb9dcf67

Ødegaard sier at spillernummeret ikke er så viktig. Men hvis han kunne velge, så hadde nummeret vært 17, det er nemlig bursdagen hans. det viktigste for han nå er å få spilletid, å få sin plass i klubben.

5ec6092b-bb08-4544-abf2-d9e5e25824ef

Martin har også fått en nordmann på laget, noe som kan hjelpe han til å bli mer sammensveiset med laget. De har også allerede fått god kontakt og kan bli en god lagkamerat.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service