Premiere-dag for M&M filmen!

De siste månedene har regissøren Daniel Fahre jobbet med filmen om de norske tvillinger som har tatt Skandinavia med storm.

Filmen som heter ‘ Marcus og Martinus: Sammen om drømmen’ har premiere i dag den 20 januar i hele Norge og Sverige. Denne filmen inneholder klipp fra guttenes barndom og følger dem gjennom høydepunktene i reisen de har opplevd så langt. I dag er det den originale premiere, men noen heldige fans har allerede fått muligheten til å se filmen på VIP premiere i Oslo den 14 januar. På denne premiere var mange kjendis til stedet blant annet Marcus og Martinus selv, Thomas Hayes, Jennie Sofie, Atle Pettersen, Sophie Elise og mange flere. Filmen har blitt allerede omtalt og fått mange forskjellige terningkast: Dagbladet og P3 har gitt terningkast 4, mens VG har gitt terningkast 3.

Vi skal se den i dag, og vi kommer med en filmanmeldelse av filmen om en uke.

Dere som skal se filmen: kos dere!

Kilder:  vg.no, p3.no og dagbladet.no

Skrevet av: Natalia Dabrowska, Vaitheky Mohanaras og Marta Fularczyk.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service