Stort snøskred i Italia

Flere er funnet døde og 30 savnet etter at et snøskred rammet et hotell i Italia.Det har snødd ekstremt mye i Italia de siste dagene, og når et lite jordskjelv traff fjellene, raste store mengder snø nedover mot hotellet. Håpet om å finne flere overlevende blir mindre og mindre jo mer tid som går. Til nå er det funnet 4 døde etter snøskredet natt til torsdag, men hele 30 personer er fortsatt savnet.

Snøskredet skjedde i byen Farindola, og traff hotellet Rigopiano. Letemanskaper har jobbet helt siden skredet gikk, men har bare funnet to overlevende. I følge de fleste aviser er nesten bare italienere som er omkommet, ingen nordmenn er involvert. Skredet gikk i det samme området der jordskjelv tok 300 menneskeliv i 2016.

Skrevet av Simen August Randen

Foto: Wikipedia

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service