USA tar på seg skylden for et blodig luftangrep

USA tar nå på seg skylden for et luftangrep som traff en moskè, og drepte minst 42 menneskerLuftangrepet skulle treffe et mål 15 meter fra moskèen, sier representanter fra Centcom. Bombene traff i stedet 300 uskyldige mennesker i al-Jina, en by nord i Syria. Luftangrepet drepte minst 42, og skadet over 100.

Landsbyen al-Jina ligger omtrent 30 kilometer vest for Aleppo, en av de største byene i Syria. I Aleppo har det vært harde kamper i et siste, og mange om bor der har flyktet til al-Jina. Byen styres ikke av regimet, men opprørere.

De overlevende graver nå i ruinene for å finne flere overlevende, selv om sjansene for dette blir mindre og mindre. Det har vært mange luftangrep i det siste, men dette er det førte som har drept så mange sivile.

Skrevet av Simen August Randen

Foto: pixabay.com

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service