Får kritikk for pepsi reklame

Kendall Jenner (21), har vært i en reklamevideo for Pepsi. Etter at denne reklamen kom ut, så fikk både Kendall og Pepsi svært mye kritikk. Nå trekker Pepsi videoen tilbake, og beklager til Kendall Jenner.

Reklame videoen ble fjernet tirsdag morgen, amerikansk tid. Pepsi kom med en uttalelse: “Pepsi forsøkte å kommunisere et budskap om samhold, fred og forståelse. Vi bommet tydeligvis og vi beklager. Vi hadde ingen intensjoner om å bagatalisere noe alvorlig. Vi trekker innholdet og stopper den videre utrullingen. Vi beklager også at vi har satt Kendal Jenner i denne situasjonen.”

Mennesker tenkte at reklame videoen var respektløs og tonedøv overfor seriøs politiske bevegelser, siden videoen skal framstille Kendal Jenner gi en Pepsi boks til en polititbetjent i en protestmarsj. Videoen ble også kalt rasistisk på Twitter.

Pepsi måtte fjerne reklamevideoen sin på grunn av all kritikken de mottok. Ingen vet om de skal lage en ny video nå i nærmere fremtid.

Laget av Vaitheky Mohanaras og Michelle Johansen.

kilder: http://www.vg.no/rampelys/tv/hollywood/pepsi-trekker-kontroversiell-reklame-med-kendall-jenner/a/23968721/

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service