Sommerferie i Mysen

Nå er det snart sommerferie, og det er mange ting å gjøre i Mysen.

For eksempel kan du dra på omvisning på Høytorp fort som er hver søndag kl. 14.00 fra juni til august 2013. Omvisningen varer omtrent 90 minutter. Turen er veldig spennende og lærerik. Det blir vist frem mange gjenstander fra perioden 1870 til 1945 som har blitt brukt ved Høytorp fort. Det er mye annet som også skjer i Mysen i sommerferien.

Den 19. juni er det Den kulturelle spaserstokk   , med Per Husby på kulturtorget. Den kulturelle spaserstokk varer fra 17:00 til 18:00. Samme dag er det også Norges mest gavmilde by, Compassion. Compassion har 1.3 millioner fadderbarn i 26 land og skal lage et hovedsenter for hele Norden midt i Mysen og i 19 juni så åpner de. Det kommer også til å bli sommertilbud.

Og i alle mandagene er det Boccia for alle. Arrangør Aud Larsen Berge Sted: Bocciabanen v/Festiviteten. Og Edwin Ruud har mange aktiviteter som bingo og sanger. Rockabilly – Rock’n roll – Bilutstilling – Bruktmarked skal være på Høytorp fort i 16 august til 18 august  17:00. Der kommer det til å være mange gamle biler og gamle ting. Lørdag 29. juni er det denior kino i festiviteten hvor de viser filmene Bon appetit og Hr. President. Lørdag 20. juli er det klart for Ørje gummibåtfestival. Og en uke senere, lørdag 27. juli er det sommeraften i Mysen sentrum. Fra 9.-11. august er høytorptreffet. Det er veldig mange andre aktiviteter også i sommer.

Her er flere av dem: ridekurs i Askim rideklubb som varer fra 24. juni-16. august, rideuke for barn/unge med bistandsbehov som varer fra 24. juni-28. juni, hundeleir på Knapstad som varer fra 24. juni-5. juli, fotballskole i askim som varer fra 22. juni-24. juni, proffskole i Askim som varer fra 22. juni-24. juni, proffskole i Spydeberg og keeperskole i Spydeberg som alle varer fra 24. juni-27. juni, skateskole med skateboard4kids som varer fra 24. juni-16. august, friidrettssole i Askim som varer fra 24, juni-27. juni, tennis i sommerferien i Mysen og Askim som varer fra 26. juni-14. august, trailkjøring i Trøgstad som varer fra 24. juni-27. juni, prøvefly modellfly i Trømborg som varer fra 3. august-4. august, modellfly i Askim fra 17. juni-19. juni, Skiptvet motoraktivitetsklubb som varer fra 5. august-8. august, gokart på Rudskogen i Rakkestad som varer 3 dager, fisketur i Telemark som varer fra 21. juli-27. juli, friluftsliv i lavvo som varer fra 26. juni-30. juni, veien til golf som varer fra 24. juni-26. juni, golfcamp som varer fra 12. august-15. august, sirkusskole i Askim som varer fra 25. juni-27. juni, kreative dager i Skiptvet som varer fra 5. til 9. august, portrettegninggrunnkurs er den 2. juli og den 4. juli. judo i Mysen som er fra 15.-19. juli.

Skrevet av Magnus og Nofel 😀

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service