Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa

Solan, Ludvig og Reodor er endelig tilbake etter 40 år, og denne gangen er det jul. Redaktøren i Flåklypa Tidene, Frimand Pløsen, lover og lover at det skal komme snø, men det kommer aldri. Derfor spør han Reodor om han kan lage en snøkanon.

Reodor svarer først nei, men ombestemmer seg etterhvert. Mens han lager snøkanonen, blir innbyggerne bare mer og mer misfornøyde nede i Flåklypa. Som vanlig når Reodor først begynner med noe, gir han seg ikke før det er ferdig.

Reodor blir endelig ferdig med snøkanonen, men det er et problem; under arbeidet klarte han ved et uhell å få tatt usynlighetsmiddel i kaffen sin. Mens Reodor jobber med å bli synlig, fortsetter redaktøren å love snø til jul.

Når redaktøren synes det begynner å ta lang tid, bestemmer han seg for å gå opp til Reodor. Redaktøren ser at snøkanonen er ferdig, og tar den med seg ned til Flåklypa. Han plasserer den ut en luke i kirka, så den kan lage snø til hele Flåklypa. Snøkanonen begynner å produsere snø, og det begynner etterhvert å bli i overkant mye. Dette blir en stor katastrofe, men tilslutt ender alt godt.

Jeg synes dette var en veldig koselig julefilm som du garantert kommer i julestemning av. Grafikken er også et stort pluss. Filmen passer for hele familien, og jeg vil absolutt anbefale alle å se den!

Terningkast: 5

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service