Julesnakkis med Linni Meister


Siden det nærmer seg  jul, tok vi en telefon til Linni Meister for å se hva hun pleier å finne på i juletida. Linni var i godt humør og delte gjerne med oss hva hun og familien skulle finne på i jula.

Vi spurte henne om hva hun og familien pleide å spise til jul, og da svarte hun at de pleier å spise kalkun på julaften. Ribbe er litt kjedelig liksom, flirte hun. Hvilke juletradisjoner er typisk for dere da? Vi pleier å bygge pepperkakehus mens vi spiser risengrynsgrøt som vi gjemmer en mandel i, og den som får mandelen, får en eller annen pakke.

Jeg pleier å tilbringe jula for det meste sammen med familien, men også sammen med gode venner.  Vi spurte også om hvor mye hun brukte på gaver til andre, men da svarte hun bare at hun ikke klarte å holde styr på det, så det tar hun bare som det kommer. Ho begynte å fnise litt når vi spurte om hva hun ønsket seg til jul. Da svarte hun kort “En kjekk juledate kanskje”.

Til sist spurte vi om hun synes hun hadde vært en snill jente i år, og da svarte hun at ho håpet det, men at vi burde spørre nissen om det.

– Tarjei, Liban, Andrius og Nofel

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service