Nye folk, samme gamle Pikmin.

Pikmin 3 er et morsomt strategi spill til Nintendo Wii U. Det har vært ute siden i fjor sommer, men et spill som dette er tidløst!

Pikmin 3 er det 3. pikmin spillet i pikmin serien. Du spiller som de tre romfarerne Alph, Charlie og Brittany. De har reist fra planeten sin Koopai til PNF-404. Det er mange spekulasjoner på om dette er jorda om mange år når menneskeheten er utryddet.

alph, Charlie og Brittany

 

Dette spillet kommer med 2 nye pikmin typer. Mens du fortsatt har de 3 pikmin typene som har vært i alle spillene, rød, gul og blå. I Mission mode kan man også bruke lilla og hvite pikmin.

Spillet kommer med en underholdende Mission mode, der skal du få tak i flest mulig skater på en viss tid, kjempe et bestemt antall fiender eller bosser på tid.

mission

 

Pikmin 3 utvikler også Bingo kampen en del fra forrige spill, du har flere baner, og den er egentlig morsommere å spille.

Selve hovedoppdraget er litt kort i følge meg. Den manglet noe som gjorde det lengre og mer utfordrende. Hvis de hadde tatt med hulene fra Pikmin 2, så hadde det blitt et litt lenger spill. Og hvis de hadde hatt med vanskelighetsgrader kunne spillet vært mer utfordrende.

pimin 2 hule Som sagt, gjør hulene at Pikmin 2 ble lengre og morsommere.

Pikmin 3 er et godt kjøp hvis du har Wii U. De nye pikmin typene var veldig gode og balanserte. De nye kapteinene har egne stiler og er egentlig litt bedre enn Olimar og Louie, som har vært i de to forrige spillene. Du må finne frukt for å overleve lengre, samtidig som du vil ha med deg mest mulig hjem for å redde planeten din.  Grafikken har blitt bedre og det at du kan rushe alle pikminene dine på fiender er veldig kul. Mission og Bingo delene er morsomme og er en fin ting å drive med når du har løst hovedoppdraget. På den andre siden så har spillet noen dårlige sider, det er ikke veldig langt og det mangler huler. Siden det tar litt tid å ta hovedbossene, hadde det vært fint om det skjedde uten tid.

pikmin 3

Alt i alt gir jeg Pikmin 3 6/10 siden det er bra men det er ikke det beste jeg har spilt.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service