Anmeldelse av “Oliver!”

Vi var så heldige at vi fikk komme på premiera av “Oliver!”. Oliver er en familieforestilling på ca. 2 timer. Vi følger gutten Oliver Twist som er foreldreløs og alene i byen London. Vi kan love deg en forestilling som spiller på følelser, og vil gi et inntrykk hos alle.


Torsdag 3. april var det premiere på “Oliver!” som er en veldig fin forestilling. Du blir tatt tilbake til 1800-tallet når Oliver har rømt fra barnehjemmet der han ble behandlet som slave. På veien møter han Jack Dawkins også kalt Dodger. Han får bli med Dodger til der han bor, og slår seg ned der. En dag blir han tatt med til retten for stjeling, men i retten blir saken avvist, og mannen som hadde vært i retten med han, tar han med hjem for å gjøre det godt igjen. Mr. Brownlow som han får bo hos er en veldig snill mann. Han har også en stuepike Ms. Bedwin, som tar godt vare på han. En dag skal Oliver gjøre et ærend for Mr. Brownlow, men da blir han “kidnappet” tilbake til der han først var. Hos Fagin, som han ble tatt med til, blir han behandlet dårlig. De stoler ikke på han, og han må gjøre all “dritt-jobben”. Nancy som har bodd hos Fagin, og hjalp dem med å kidnappe Oliver tilbake, får dårlig samvittighet og hjelper Oliver med å komme tilbake til Mr. Brownlow. Når Nancy og Oliver er på London Bridge for å møte Mr. Brownlow, blir hun drept av kjæresten Bill Sikes. Folket i byen får fakket han, og drept han. Oliver er tilbake i gode hender, hos Mr. Brownlow og Ms. Bedwin.

Forestillingen var veldig bra, det var veldig profesjonelt, man ser at det er mye øving bak det. Scenebildet var veldig fint, og du blir tatt med tilbake til 1800-tallet, og man ser at det ligger mye penger bak. Vi vil anbefale denne forestillingen til alle i familien, med mange fengende sanger og noen som gir inntrykk.
Vi gir terningkast 6!

Tidspunkter for forestillinger:
Fredag 04/04:
Kl. 18:00
Lørdag 05/04: Kl: 14:00 og 18:00
Søndag 06/04: Kl: 13:00 og 17:00

Skrevet av: Sunniva, Kaja og Marthe.

  • sdhhwddd
  • IMG_1072
  • IMG_0523
  • jhhqijqiqiqijsijsijisjijsisj
  • IMG_0984
  • IMG_0638
  • IMG_0621
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service