The Walking Dead

The Walking Dead action fylt tv drama med spenning og zombier!

The Walking Dead er en spennende tv dramaserie presentert av AMC. Hele verden har blitt tatt over zombier pga et virus som har gått vilt.

Mens sheriffen Rick Grimes havner i koma og våkner opp noen måneder etter utbruddet og skjønner ingenting. Men når han kommer til seg selv drar han på leting etter sin kone og sin sønn.

Han rir på en hest til byen Atlanta hvor han blir overfalt av flere tusen zombier. Han kommer så vidt unna. Han møter en gruppe som sitter fast inne på et kjøpesenter. De kommer seg ut av byen alle sammen. Det er en camp rett utenfor byen. Der har sønnen og kona til Rick har vært siden utbruddet.

Gjennom 4 sesonger har The walking dead blitt mer og mer populært. Det er planlagt at det skal bli 12 sesonger. Og før sesong 5 hadde startet hadde de allerede startet og skrive manus på sesong 6! Sesongstarten på sesong 5 den 12. oktober ble sett av over 17 millioner mennesker! Alt i alt er The walking dead en spennende og interessant tv serie!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service