Operasjon Arktis

opdrag arktis Operasjon Arktis er en veldig gripende og spennende actionfilm. Den er ulik fra andre norske filmer i handlingen og alle hovedpersonene er barn. Skuespillerne er blant annet Kaisa Gurine Antonsen som Julia, Ida Leonora Valestrand Eike som Ida og  Leonard Valestrand Eike som Sindre. Filmen  passer for barn og unge og er samtidig en perfekt familiefilm.

 

 

 

Oppdrag Arktis handler om at tenåringen Julia og småsøsknene hennes tvillingene Ida og Sindre på 8 år blir forlatt på en øy utenfor Svalbard uten å vite hvor de er. Det er mørkt så de ser ingenting og bestemmer seg for å overnatte i en hytte de finner i nærheten, og å gå til nærmeste nabo neste dag når det blir lyst. Neste dag når lyset kommer fram  finner de ut at de ikke var kommet til Stavanger som forventet. De er omringet av snø og is på alle kanter og det er ingen mennesker å se. De skjønner at de har kommet til Svalbard. Det byr på utfordringer som en iskald snøstorm, ingen mat å finne og isbjørner. På fastlandet går foreldrene på jobb uten å vite hvor barna deres er. Etter hvert blir foreldrene urolige, hvor er barna deres?  Politiet begynner desperat å lete sammen med foreldrene, men det er ikke lett å finne dem når det er flere mil mellom dem og barna.

-Skrevet av Bojana

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service