Petter Northugs avtale med norges skiforbund

Northug har forhandlet med Norges skiforbund. Begge måtte ta og gi for å få avtalen ned på papir.

 

  Northug har signert avtalen så det blir planlagt at han skal gå verdenscup og ski-VM i Falun.

 

    ” Jeg har valgt å signere avtalen med Skiforbundet. De har kommet meg i møte på enkelte punkter, og jeg har måttet godta forhold jeg ikke er fornøyd med. Jeg er likevel lettet over at dette nå er avklart”,

– Petter Northug i en uttalelse sendt til NRK sent lørdag kveld.

 

23.59 lørdag 1 november var signeringsfristen til Northug. Petter måtte signere for at han skulle nå målet sitt, nemlig ski-VM i Falun. Northug signerte knapt minutter før signeringsfristen var ute. NRKs langrenns ekspert var veldig fornøyd at partene ble enig. Ekspertene sier at skiforbundet måtte strekke seg langt for å komme Northug i møte.

 

Petter Northug var ikke fornøyd med at sluttdatoen av avtalen varte en måned lengre enn han ønsket. Nærmere midnatt satt Northug og rådgiverne hans i en stor ordkrig om kles kolleksjon og avtalens varighet. Sent fant han ut at det var viktigere å delta i verdenscupen og spesielt ski-VM i Falun.

I høst til 24 november har Coop Obs kun tillatelse til å selge Petter sin kles kolleksjon.

 

Northug

Marianne Jemtegård var nådeløs. Hun mener kolleksjonen har grilldress-vibber og at den minner om noe en pensjonert 80-talls gymlærer ville ha kledd seg i.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service