Real Madrid

Real Madrid VS Valencia

 Ustoppelige Real Madrid møtte Valencia I går kveld, men fikk ikke 3 poeng å ta med seg hjem.

 

Man kan ikke alltid vinne

-Noen ganger taper du… Du kan ikke alltid vinne, fastslo den 26 årlige Marcelo etterpå.

– Vi spilte bra. Vi fortjente ikke å tape. Men det var et tap som før eller siden måtte komme, sa trener Carlo Ancelotti tydelig skuffet.

 

0 – 1 Cristiano Ronaldo (14)   <p>STOPPET «USTOPPELIGE» REAL: Nicolas Otamnedi (t.v.) og Lucas Orban kunne juble med god grunn på Mestalla søndag. De er nemlig det første laget som har stoppet Pepe, Sergio Ramos og Real Madrid siden september. Hovedstadslaget kom fra 22 strake seirer før det ble tap mot Valencia.<br/></p>

1 – 1 Antonio Barragán (52)

2 – 1 Nicolás Otamendi (65)

 

 

For Valencia ble det en stor triumf. De hadde på forhånd tapt fem strake hjemmekamper mot Real Madrid i La Liga, selv om de hadde scoret minst to mål i fire av oppgjørene. Denne gangen viste det seg imidlertid å være tilstrekkelig mot et Real Madrid, som har vært fullstendig ustoppelige på alle fronter i lang tid.

Gratulerer til Valencia, som gjorde en veldig bra match.

 

 

 

Skrevet av: Ole Marius Bye

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service