Snippan och snoppan

 

“Snippan och snoppan”  er en ny svensk tegneserie for barn. Det handler om de dansende kjønnsorganene snippan og snoppan

Tegneserien skal lære barn om kroppen med musikkvideoen om “snippan och snoppan”. Musikkvideoen ble vist 11 000 ganger de tre første dagene. siden lanseringen har musikkvideoen blitt fort spredd i sosiale medier, og reaksjonene er forskjellige.

snoppen-640x275

Vi intervjuet noen fra forskjellige klasser i 8. og de fleste hadde samme oppfatning om videoen og barne tv programmet.

Når vi spurte om hva de syntes om videoen sa de nesten det samme alle sammen. “Jeg synes det ikke einer seg for barn fordi det handler om tisser som hopper rund, men det er sikkert underholdende” sier Cengizhan fra teknologi i praksis. De andre mente at man ikke burde lære sånt så tidlig og det er drøyt sier de andre vi spurte om det.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service