Å leve med skilte foreldre

Det blir mer og mer normalt å ha skilte foreldre, men hvordan er det egentlig? Vi med foreldre som er sammen ser på denne situasjonen helt annerledes enn det faktisk er. Hva tenker elevene på Eidsberg ungdomskole om dette?

Vi har gått en tur rundt på skolen, og snakket med elever om hvordan de ser på saken. Denne saken blir sett på veldig forskjellig fra person til person. De som har foreldre som bor sammen tenker at det virker trist men også litt digg med skilte foreldre, fordi de mener at de kommer til og få mer ting og gaver. Men er det virkelig sånn? eleven med skilte foreldre derimot, de forteller det at gavene er ikke det viktigste men det og ha to steder og bo og kunne ha to rom + mer mat. De med foreldre som ikke bor sammen lenger synes det er helt greit siden de begynner og bli vandt til det, de synes selvfølgelig det var rart, trist og veldig uvandt når de gikk fra hverandre men det var en tilveningsak.

Det er ikke så ille og ha skilte  foreldre, du får møtt mange nye folk, kanskje de flytter inn med en anen etter hvert, og du får en ny familie. kommer dette noen ang til og skje med deg så tenk positivt, det kommer til og ordne seg og trenger du noen og snakke med er det tilbud om det på skolen.

Powered by WordPress and ShopThemes