Acta

Acta Normisjon er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner. Acta tilbyr mange leir og fine dager hvor både barn og ungdommer kan være sammen med hverandre og Jesus.

Acta, med sine 19.000 medlemmer, er en organisasjon som er mest målrettet mot barn og ungdom. De har sitt hovedkontor i Oslo, men er spredt ut over hele Norge.

2208_12580_7ec633eb8f

Leirer

Acta kan tilby et bredt utvalg av leire gjennom hele året. Her er noen av leirene de tilbyr:

  • Ledertreningsleir
  • Ungdomsleir
  • Tenleir
  • Adventsleir
  • Tweensleir
  • 24 Hours

Konsepter

Acta har flere konsepter som sikter til forskjellige aldersgrupper og forskjellige temaer, men likt for alle er at de har et felles midtpunkt. Nemlig Jesus!

Amigos er Actas satsning for barn mellom 6-10 år og er synlig gjennom lag og kor, leirer, Amigosfestivalen.

Dig Deeper er Actas trosopplæringssatsning for 9 til 14-åringer. Dig Deeper hjelper tweensa til å grave dypere i de store spørsmålene knyttet til identiet, Gud, Bibelen og verden. De siste utgivelsene har også eget opplegg for familie- eller flergenerasjonsgrupper.

Kompis er en fast givertjeneste rettet mot unge og studenter. Fra 2013-2016 er Kompisprosjektet å bedre arbeidsforholdene til steinknuserne i India.

Loved er hovedverktøyet for trosopplæring inn mot konfirmanter og ungdom! Målet er å gi unge mennesker troen på at de er elsket av Gud.

Soul Children er en korbevegelse for tweens som bygger på tre likestilte søyler: det musikalske, det åndelige og det sosiale.

Soul Teens har sitt utspring i Soul Children-bevegelsen. Målgruppen er ungdom fra 10. Klasse – 3. Klasse vgs. Her går steget videre på det musikalske, åndelige og sosiale området.

SubUrban er Actas danse- og breakearbeid. Suburban består av lokale danselag. Team Suburban, bestående av 10 til 15 ungdommer fra hele landet. På Suburban på Skjærgårds møtes dansere og breakere fra hele landet.

2208_12580_8feb914b1e

Acta er ikke bare en stor organisasjon med mange konsepter, store leirer, og mange ansatte med store visjoner og planer. Acta består av 30 mindre organisasjoner. Actas består av mindre kor, bibelgrupper, ungdomsklubber, friluftslivgrupper, barneklubber, dansegrupper og band. Dette er et godt tilbud for barn og unge som vil være i et felleskap med Jesus i midten.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service