Åge Madsen: badegjest nr. 2 000 000

Like før kl 08:00 tirsdag 11. 06. 2013 fikk Åge Madsen en stor overraskelse.

På tirsdag forrige uke, når Åge Madsen fra Askim kom gående inn døra til Østfoldbadet. Ble han overveldet med blomster, årskort i badet, pluss adgangskort for det nye friskhetssenteret som åpner i november i år.

Jeg tok å ringte David Koht-Norby får å stille noen spørsmål om hvordan han hadde oppfattet Åge, og hvordan østfoldbadet har planlagt dette.

Vi i østfoldbadet har gjort dette et par ganger før. Vi gjorde det samme når vi hadde 500 000 besøkende, 1 million, 1,5 millioner og nå som vi har 2 millioner besøkende. Vi kommer til å gjøre det samme når vi får 2,5 million besøkende. For å gjøre dette enda morsommere, hadde vi laget en liten konkurranse. Den som tippet når besøkende 2 million kom, fikk også en årsbillett. Vi har hatt en slik konkurranse en gang tidligere. Jeg tror at når Åge kom inn døra, ble han veldig glad. Åge er en fast kunde, han svømmer hver tirsdag. Derfor er det veldig fint å kunne gi en slik gave til ham. Han er en god “ambassadør” for østfoldbadet. Det blir snart et treningssenter/velferdssenter her på badet. Det er veldig bra å kunne gi Åge Madsen tilbudet om å komme å trene og slappe av etterpå. Det er også fin å kunne gi en liten jente årsbillett til badet, hun fikk den fordi hun tippet nærmest ankomsten til gjest 2 million.

Sak av: Mathias Olsen.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service