Alle sammen sammen sesong 2

Alle sammen sammen er tilbake for fullt. Det de har jobbet med i hele sommer og denne høsten vises nå på TV, enda bedre enn før.

De har gitt jernet for å gjøre TV-seerne fornøyde, og det har de klart med god margin. Hver søndag kl. 19.00 sender de en fullpakket episode av den humoristiske serien. Gang på gang leverer de, og gang på gang imponerer de. NRKsuper fremstiller det som en serie for de litt yngre, men den treffer også blink hos de eldre. Serien tar sted i huset til den avdøde bestemoren. De er to familier satt sammen under samme tak og lever sammen som en stor familie. Episodene handler om alt fra røykeslutt, hjemme alene-fester til stressballer og gale foreldre.

Sesong 2 har lagt mer vekt på flauser, kjærlighet og humor. I serien møter vi Åke, Guro, Lea og Bendik Bratt Berglund på den ene siden. På den andre siden møter vi polske Pamela, Stefan, Marek, Tyra og Tobias. Sammen skaper de mye kaos og leven, og det er aldri rom for å puste. Det har kommet ut 3 av 9 episoder i sesong 2 og vi venter i spenning på de kommende episodene.

Skrevet av: Dina (9F) og Martine (9F)

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service