Anbefaling av Thorepus #3

I dag er det den siste dagen før vi alle tar en velfortjent vinterferie. Vi har alle slitt og jobbet de siste månedene, så det blir deilig med en ferie. Hvis du ikke har noen store planer i ferien, så er Thorepus her for deg.

I dag skal jeg anbefale en tv-serie. Så hvis du ikke har noe å gjøre i ferien kan du sjekke den ut. The Office (US) er en fantastisk morsom serie, med mange kjente fjes. The Office har 9 sesonger med humor og kleinhet.

The Office (US) er en amerikansk versjon av den britiske serien med samme navn. Den britiske serien varte bare i 2 sesonger, mens den jeg anbefaler varte i hele 9 sesonger. Begge seriene er veldig like, men de har sine forskjeller. Personlig anbefaler og foretrekker jeg The Office (US).

Serien følger en vanlig avdeling i en liten by Scranton, Pennsylvania. Avdelingen jobber under et større firma som heter Dunder Mifflin. Dunder Mifflin jobber med å selge papir. Sjefen på avdelingen heter Michael Scott, og det er han som står for kleinheten i serien. Det er også andre karakterer som skiller seg ut, du har Dwight Schrute, Pam Beesly og Jim Halpert. Du blir kjent med alle ansatte gjennom hele serien.

Så hvis du føler du trenger en liten oppmuntring i ferien, eller bare kjeder deg, anbefaler jeg deg å sjekke ut denne serien. Du finner den på streaming-servicen “HBO”, den går også på kanalen Tv2 Humor mandag til fredag fra klokken 17:40. Tro meg, du kommer ikke til å angre.

Håper du får en fortreffelig ferie;))

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service