Anbefaling av Thorepus #4

Denne fredagen skal jeg komme med enda en anbefaling. I dag skal jeg anbefale noe litt romantisk. Så hvis du har en liten romantisk partner så er dette midt i blinken for deg. Overrask partneren din med en tur på kino, da blir det kos denne helgen.

I dag er anbefalingen er fantastisk film ved navnet “La La Land”. Det er denne musikalen som ble nominert til 14 Oscarer. Du tenker sikkert at den er dårlig fordi musikaler var bra for 70 år siden, men ved La La Land er det noe veldig spesielt.

La La Land handler om to karakterer ved navnene Mia og Sebastian. Mia er en jente som flyttet til LA for å bli en skuespiller, hun jobber midlertidig i en kaffesjappe på Warner Bros. Sebastian prøver å lykkes som en jazzpianist i LA, men siden jazz er døende er det ikke lett. Han jobber på en restaurant som pianist. Det er alt jeg egentlig vil fortelle deg om handlingen.

Begge skuespillerne gjør en fantastisk jobb, de synger og danser fantastisk. Lokalene de filmer på ser så idyllisk ut. Det beste med hele filmen er musikken. Det første jeg gjorde etter at jeg kom ut av kinosalen, bortsett fra å danse, var å laste ned albumet La La Land fra Spotify. 20 min etter det måtte jeg bestille albumet på vinyl, så mye elsket jeg musikken i denne filmen. Hver dag går jeg hjem og da er musikken fra La La Land der for meg.

Filmen er regissert av Damian Chazelle som er bare 32 år gammel. Det er ganske imponerende og lage en så bra film når man er så ung. Grunnen til at jeg fikk lyst til å se denne filmen var på grunn av Damian Chazelle. Den forrige filmen han lagde var Whiplash, den var også fantastisk.

Jeg er egentlig ikke fan av musikaler. Det er egentlig den sjangeren jeg liker minst av alle film sjangere, men det var noe med denne filmen som jeg bare ble forelsket i. Jeg er ikke klar over hva jeg liker så godt, jeg bare elsker den. Så kan du og din romantiske partner gå på en liten date denne helgen. Se La La Land., gjør deg selv en tjeneste.

Filmen går på Askim Kino denne helgen, og albumet finner du på Spotify og iTunes under navnet “La La Land”.

God helg!

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service