Anbefaling av Thorepus #5

I dag er det fredag, og det betyr at det er enda en anbefaling i rute. Nå er det helg og du skal sikkert slappe av, ta det litt rolig. Eller kanskje du skal på fest. Uansett hva du skal så håper jeg denne anbefalingen kommer til nytte. 

Dagens anbefaling er NRK-serien “Sofa”. “Sofa” er en tv serie hvor du er flue på stueveggen til helt vanlige folk i det norske land. De som bor i husene  ser på høydepunktene på det som har gått på tv den uken som har vært.

Du tenker sikkert at dette ikke er en veldig spennende tv-serie å følge med på, og at den kanskje er litt klein. Hvis du faktisk setter deg ned å ser på det skal du se at det er spennende å følge med på de forskjellige familiene som ser på tv. Du følger dem gjennom hele uken fra mandag til fredag.

Mine favoritter i denne serien er nok Jan og Sylvia, de er så utrolig søte sammen. Hver fredag spiser Jan og Sylvia reker sammen, og det er alltid hyggelig å se, det er så koselig. Det kan høres litt rart ut, men hvis du gir serien en sjanse så kan jeg nesten garantere at du kommer til å kose deg.

Sofa kommer til å starte sofa-samtalen. Det er en veldig fin serie å starte helgen med, den setter stemningen.

“Sofa” går på NRK 3 hver fredag klokken 19:55

“Sofa” finner du også på NRK nett tv under søkeordet “Sofa”

God Helg;))

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service