Anbefaling av Thorepus #6

Idag er det endelig fredag, og endelig blir det en liten pause fra hverdagen. Den første uke til Paradise Hotel 2017 er over. Prøver gjort, karakterer er gitt og innleveringer er levert i siste liten. Det trenger du ikke å tenke på nå, for nå skal du lese Thorepus sin anbefaling i stedet for.

 

Dagens anbefaling er ikke Paradise Hotel 2017, slapp av. Dagens anbefaling er en film. Hvis ikke du har hørt det er jeg veldig glad i filmer. Da er det naturlig at det blir noen anbefalinger av filmer. Dagens anbefaling er filmen “Logan”.

Logan er en film som tar plass i x-men universet, Logan er navnet til den kjente karakteren bedre kjent som Wolverine. Dette er den siste filmen der Hugh Jackman spiller den kjente karakteren Wolverine, denne filmen er den perfekte avskjedsfilmen for Hugh Jackman. Fans elsket Hugh i rollen som Wolverine, så alle syntes det var trist å se Hugh forlate rollen som Wolverine.

Filmen begynner med en sliten og eldre Wolverine enn det vi har vært vandt til før. Det virker som han sliter, og helbredelsesevnene hans virker dårligere enn noen gang. Det er egentlig alt jeg vil si om filmens handling. Det beste med denne filmen er å gå inn i kinosalen uten noe informasjon, bortsett fra det jeg fortalte deg.

Har du ingenting å gjøre denne helgen, sjekk denne filmen ut på kino. Selv om du ikke er en x-men fan så tror jeg du kommer til å like denne filmen. Jeg tok med 2 kompiser på kino for å se denne filmen. Begge var skeptiske, men det viste seg at begge likte filmen.

En liten “heads up”, dette er ikke en familie film, ikke ta med dine barn på denne filmen. Filmen er nemlig veldig voldelig, men det skal en Wolverine film være.

Logan går på Askim Kino denne Lørdagen 18. mars 19:30.

God helg;))

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service