Apple, det nye iWant?

na-kommer-iphone-5s-og-5c-til-norge

 

Hvorfor ønsker så mange å ha de nyeste og dyreste modellene og merkene? De fleste har sikkert fått med seg at de nye iPhone 5s og 5c er her. Vi blir alle utsatt for et enormt kjøpepress og det kan ofte komme fra enten venner eller reklame. Nå som de nyeste Apple produktene er her er det mange som føler at de MÅ kjøpe de nye iDingsene. Men er det egentlig virkelig så viktig for unge i dag å være eiere av det siste innen moter og trender?

Her har noen av elevene fortalt hva de mener om dette:

 

Eliza, en av redaktørene på EUSA, forteller at det blir dumt hvis folk skal bli mest opptatt av hva som er det nye “inn” istedenfor hva som egentlig er bra.

“Man blir jo litt presset til å kjøpe de nyeste og beste mobilene heletiden, men de blir jo bedre og bedre så man må jo på en måte følge teknologien videre”, forteller Caroline.

Nofel mener at det blir dyrt hvis man skal kjøpe seg de nye mobilene heletiden. “Men alle vil jo ha dem”, fortsetter han.

“Jeg har jo lyst på den nye iPhone 5s”, forteller Sander. Jeg avslutter med å spørre han om han føler seg presset til å kjøpe de nye tingene. “Nei, ikke egentlig”.

 

 

Skrevet av Iman

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service