ARK: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved, er et åpen verden action-eventyr overlevelse spill i  utvikling av Studio Widcard i samarbeid med Instinct spill Efecto Studios og Virtual Basement. Det er planlagt for utgivelse på Playstation 2 , Xbox One og Microsoft. Forarbeid på spillet startet i oktober 2014.

Ark: Survival Evolved er satt i en åpen verden miljø som bruker en første-person perspektiv, med muligheten til å bruke en tredjepersons perspektiv i noen tilfeller. For å overleve, spillerne må bygge et base. Flere aktiviteter, som for eksempel prøve og fange dinosaurer eller drepe han, da krever de mere ressurser. Spillets verden, kjent som “Ark”, er ca 48 kvadratkilometer i størrelse; Det er ca 36 kvadratkilometer landmasse, med 12 kvadratkilometer av hav.

Å bygge en base, må spillerne få veldig mye ressurser og mye tid på og få dem, for eksempel gulv, dører, fundament og vinduer. Disse Alle ressurser som kan bli brukt til våpen eller bygge hus/base kan være utformet og plassert i verden. Spillere kan skape noen struktur, så lenge de har logistikk og ressurser; den strukturelle integriteten av bygningen er utsatt når søyler og fundamenter er ødelagt. Opprette konstruksjoner av metall gjør dem mest holdbare siden bare en Titanosaur og eksplosiver kan skade metallkonstruksjoner.

Det er 60 arter av dinosaurer i spillet. Dinosaurer i spillet kan temmes ved å mate dem mat etter at de har blitt gjengitt bevisstløs, eller ved å bruke tørrfor designet spesielt for hvert arv. Når en dinosaur er temmet, kan spillerne benytte dinosaur evner, for eksempel fly eller fast under vann bevegelse, fart, helse og skader Når man kjører på toppen av de fleste dinosaurer, spillerne mister kontroll over sine våpen. De kan også brukes til å bære gjenstander, og spillerne kan utstede offensive og defensive kommandoer til dem; for eksempel en pakke med utahraptor kan tildeles for å forsvare basen, eller en gruppe av Triceratapos kan bestilles for å angripe en fiende base.

skilder: https://en.wikipedia.org/wiki/Ark:_Survival_Evolved

Skrevet av Leon saps

Powered by WordPress and ShopThemes