Assasins’s Creed IV

Jeg har spilt det nye spillet i Assasin’s Creed sagaen en stund nå, og er klar for en anmeldelse. Jeg fikk spillet en liten stund etter at det kom ut men tror det går bra å anmelde det allikevel. Dette er det 6. spillet i serien om snikmorderne og tempelridderne.

Spillet handler om Edward Kenway som er en pirat på starten av 1700-tallet. Skipet hans synker, og han svømmer i land på en øde øy. Der møter han en snikmorder og dreper han. Etter sammentreffet med snikmorderen, stjeler Edward klærne hans og drar til Havana for å møte tempelridderne sammen med handelsmannen Stede Bonnet.

Det er et veldig stort og åpent spill hvor man kan gjøre nesten hva man vil, og  når man vil unntatt når man gjør hovedoppdragene og sideoppdragene. Det tar over 30 timer og gjennomføre spillet hvis man bare gjør hovedoppdragene, men hvis du skal gjøre alle sideoppdragene og alle andre ting, kommer det til å ta veldig mye lengre tid. Man reiser rundt i hele karibien med et skip kalt The Jackdaw som på en måte er den andre hovedpersonen i spillet. Man bruker mesteparten av tiden utenom oppdragene på The Jackdaw. Man kan møte andre britiske og spanske skip som man kan plyndre for så og selge varene i nærmeste havn.

Selv om dette er et fiktivt spill, så møter man mange kjente karakterer som levde på 1700-tallet i karibien. Historien er helt ny, men mekanikken er nesten helt den samme som i Assassin’s Creed III. Jeg håper de bruker litt mer tid på mekanikken før de slipper neste spill i serien. Alt i alt er dette et spill man bruker mange timer på og man har det gøy de timene, så jeg gir spillet 5 i terningkast.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service