Battlefield 1

Det har kommet mye bra spill i år, og det vil komme mange flere. Et av disse spillene er Battlefield 1, vil det klare å leve opp til forventningene?

 

Battlefield 1 er et av de spillene med mest forventninger i år, takket være DICE sitt valg av tidsperiode og Battlefield spillene som har blitt publisert før dette. Spillet har fryktelig bra grafikk takket være Frostbite 3 spillmotoren.

Spillet er satt i første verdenskrig du kan velge mellom to forskjellige spillmoduser, disse spillmodusene er enspiller og online flerspiller. Enspiller går ut på at du kan spille seks forskjellige karakterer i seks forskjellige historier. I online flerspiller kan du velge mellom seks forskjellige spillmoduser blant annet conquest, team deathmatch og mye mer. De forskjellige spillmodusene har mye variasjon fra store baner med kjøretøy til små baner uten kjøretøy og med mer press på nærkamp.

Spillmotoren som er brukt er Frostbite 3, denne spillmotoren leverer bedre og mer detaljerte effekter enn de andre spillmotorene som nylig har blitt brukt.

Spillutgiverne som ga ut Battlefield 1 er det svenske firmaet DICE. DICE er mest berømt for Battlefield serien som består av:

Battlefield 1942

Battlefield Vietnam

Battlefield 2

Battlefield 2: Modern Combat                                                                          Bilderesultat for battlefield 1

Battlefield 2142

Battlefield: Bad Company

Battlefield 1943

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield Online

Battlefield 3

Battlefield 4

Battlefield Hardline

Og spillet du leser om, Battlefield 1.

Andre spill som har fått mye oppmerksomhet er:

Mirror’s Edge serien, Need for Speed: Hot Pursuit og Star Wars Battlefront. Spillene som vi har ramset opp er bare en håndfull av de DICE har gitt ut.

Vår mening

Vi mener at Battlefield 1 er et bra spill i en høy prisklasse (649kr til vanlig pris). Vi mener at spillet er veldig oppslukenede, når du spiller Battlefield 1 føles det som du virkelig er i en kamp under første verdenskrig og du vil føle ordentlig innlevelse. Battlefield 1 er et spill som er verdt pengene du bruker på det,vi liker at man kan jobbe det opp til rangeringer og våpen, men det kan bli oppbrukt til tider og når har du nådd høyeste rangering er det lite ting å oppnå. Vi gir derfor Battlefield 1 terningkast 5.

 

Skrevet av Jonas og Niklas

Kilder: http://www.dice.se/

 

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service