Blair Witch

Blair Witch var årets halloween-film som premierte på storskjermen 28 Oktober 2016.Filmen handler om søsteren til James som ble borte for 20år siden. Søsteren ble borte mens hun og noen andre filmstudenter filmet en dokumentar om “The Blair Witch” legenden. Det ble aldri funnet ut hva som skjedde med de tre vennene.

James og tre venner med hvert sitt kamera drar ut i Black Hill skogen i Maryland for å finne ut hva som skjedde med søsteren og hennes tre venner 20 år tidligere.

Først er gruppen håpefull. Særlig fordi et par lokale, Lane og Talia, tilbyr seg å guide dem gjennom den mørke skogen. Men når den endeløse natta fortsetter og fortsetter, blir gruppen hjemsøkt av et truende nærvær. Sakte går det opp for ungdommene at legenden om heksa er enda skumlere enn de noen sinne kunne forestilt seg.

Filmen hadde mange bra “jump-scares” som ikke ble avslørt i traileren, men den var likevel skuffene. Dette fordi den var “filmet” av skuespillerne selv, noe som gjorde visse scener uforståelige. Til tross for dette var filmen grei, men ikke noe vi ville sett to ganger.

Filmen inneholder nye skuespillere som; James Allen McCune, Brandon Scott, Corbin Reid og Callie Hernandez.

 

Skrevet av Amanda Braaten

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service