Brangelina brudd

Hollywoods superpar Angelina Jolie og Brad Pitt bekreftet den 20. september at de skilles, etter 12 år som ett par.

Hollywoods kanskje mest elskede par, Brangelina, har nå bekreftet at de skal skilles

De møtte på settet for filmen Mr & Mrs Smith, da Brad Pitt fortsatt var gift med Jennifer Aniston. Det gikk lenge rykter om at Brad var utro med Angelina, men de bekreftet ingenting før skilsmissen mellom Brad og Jennifer var over.

Paret har hele 6 barn sammen, og kampen om omsorgrettighetene er allerede satt i gang. Angelina har anklaget Brad for alkohol- og doping-misbruk, men han har nektet for dette, og det har blitt sagt at han til og med har tatt en dopingtest for å motbevise Angelinas anklager.

Angelina overrasket hele verden da det kom ut at hun hadde søkt om skilsmisse fra Brad, kun to år etter at de giftet seg i en privat seremoni i Frankrike. Paret har alltid blitt sett på som ett av de mest stødige parene i Hollywood, men det viste seg at ikke alt var i skjønn harmoni allikevel.

Anonyme kilder har fortalt at bruddet kom overraskende på alle, og at paret nettopp hadde feiret bryllupsdagen sin sammen.

Det har blitt startet mange ulike rykter om hvorfor stjerneparet skilles. Ett av disse ryktene har fått ekstra oppmerksomhet, og det er at Brad Pitt skal ha hatt en affære med den franske skuespilleren Marion Cotillard. Verken Angelina eller Brad har bekreftet eller nektet for dette.

Jennifer Aniston er nå gift med filmstjernen Justin Theroux, men hun blir likevel dratt inn i bruddet. Ulike kilder har fortalt at Jennifer har kalt bruddet for “karma”, spesielt etter utro-ryktene mot Pitt, men hun har ikke offisielt kommentert saken.

Under ett intervju ble ektemannen Justin spurt om bruddet, men han sa kun at han syntes det var trist for barna.

Andre kjendiser har også kommentert rundt bruddet. Da skuespiller George Clooney ble spurt hva han tenkte om bruddet, utbrøt han overrasket; -Hva skjedde? Det visste jeg ikke, wow, det var veldig leit, jeg hadde ikke hørt noe om det.

Fans holder spendt pusten, og venter nervøst på hva som skjer. Mange håper at paret skal finne en løsning på problemene sine, og finne kjærligheten sammen igjen, men mange tviler på dette. Det virker som om Brangelina er over for godt.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service