Cristiano Ronaldo vil tilbake til Manchester United neste sommer

DEN BESTE: Cristiano Ronaldo, som nylig ble kåret til årets spiller av UEFA, kan ende opp med en retur til Manchester United neste sommer.

Det er 146 dager igjen til overgangsvinduet igjen åpner. Da er det på tide å begynne å spekulere i hvem som kommer til å flytte på seg før innspurten i de store ligaene i Europa. Så må dere holde dere fast, Manchester United-fans. “Daily Mail” skriver nemlig at Cristiano Ronaldo vurderer å returnere til Manchester United neste sesong.

Real Madrid-profilen skal være fristet av Uniteds mål om å bygge et nytt «Galactico» etter en sommer preget av kjøp av store profiler. En nøkkel i en mulig overgang kan bli Radamel Falcao. Den nye United-spissen ønsket seg til Real Madrid, men endte i stedet opp på lån i Premier League. Jorge Mendes representerer begge spillerne og kan bli sentral i en avtale mellom klubbene.

En annen mulighet for Manchester United , kan være å punge ut Real Madrid stjernen for 520 millioner kroner og sende Javier Hernandez på en permanenet overgang på den andre veien.

Real Madrid regnes som beste klubben i Europa , sikkert hele verden også. Det får fansen til å lure på hvorfor han vil dra så snart.

En av grunnen er også at Sergio Ramos sa: ” Jobben om hvem klubben skal signere er opptill Ancelotti og ikke spillerne ”

Mange tror denne talen av Sergio Ramos var ment til Cristiano Ronaldo , og at Cristiano Ronaldo tøyser med overganger som en “comeback” til Sergio Ramos.

OKIJ

 

Skrevet av Liban

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service