Dagens anbefaling av Thorepus #10

I dag er det fredag, som vanlig. Dette er den 10. anbefalingen min. Dette er helt sykt, jeg vet ikke hvordan vi har kommet så langt. Jeg vil takke alle som har hjulpet meg på denne lange ferden. 

Dagens anbefaling er en tv-serie fra NRK, jeg hadde ikke trodd at jeg skulle anbefale denne serien, dagens anbefaling er serien “Martin og Mikkelsen”. Det er en helt fersk tv-serie, den har bare vært på lufta i 5 episoder, men slik serien har utviklet seg fra starten, kommer det til å bli enda flere episoder og sesonger.

Som dere sikkert vet har jeg og 3 andre fra skoleavisen intervjuet Martin Beyer Olsen, og under det intervjuet spurte han oss om vi hadde et forslag til et navn til serien. Vi hadde ikke å komme med, men han begynte å fortelle ideen bak tv-serien. Ideen er det at de oppsummerer nyheter som har skjedd den siste uken på en morsom måte, med sketsjer og slik. Jeg tenkte at dette var en oppbrukt ide. Det hørtes også veldig likt serien “Torsdag Kveld Fra Nydalen” som gikk på TV2 for noen år siden. Jeg personlig syntes den serien var veldig morsom, men selve ideen var litt oppbrukt. Så jeg hadde ikke høye forventninger for denne serien, men jeg skulle gi den en sjanse uansett.

De første episodene var litt trege og de virket ikke helt komfortable, men som episodene gikk ble det bedre og bedre. I går så ble jeg veldig positivt overrasket over hvor bra det hadde blitt. De virket mye mer komfortable og de var sykt morsomme. Sketsjene var i tillegg sykt morsomme. Derfor anbefaler jeg denne serien fordi den er skikkelig bra.

Da var jeg ferdig med 10 anbefalinger, det har vært en lang ferd, men en veldig morsom en. Håper dere liker å lese de, like mye som jeg liker og skrive dem.

God helg;))

Hilsen din Thorepus<333

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service