Dagens anbefaling av Thorepus #11

Heisann godtfolk, idag er det fredag, og det betyr at det kommer en anbefaling fra meg. Det er jo standard. Kanskje ikke så rart, for det er fredager vi har media. Det varer nok ikke evig, for de siste media dagene er talt. Kanskje dette blir den siste anbefalingen?

I dag blir det anbefalt noe bra, dette er spennende. Dagens anbefaling er nemlig Guardians of the Galaxy  Vol.2. Det er oppfølgeren til Guardians of the Galaxy, men det er veldig tydelig. Er det ikke det? Men uansett la oss komme igang med denne anbefalingen, for dette blir bra.

Guardians of the galaxy Vol.2 er regissert og skrevet av samme person som skrev og regisserte den forrige filmen. James Gunn er en fantastisk regissør og manusforfatter. Det viser han igjen i denne filmen med fantastisk dialog mellom elskede karakter. Det beste med denne filmen er kjemien mellom alle karakterene, de føles som en stor familie. I den første filmen ble vi introdusert til alle karakterene, men i denne filmen lærer vi mye om dem. Noe jeg mener er perfekt for runde to med karakterene.

Det største spørsmålet er vel om den er like bra eller bedre enn den første filmen. Jeg personlig mener at den er like bra. På noen måter er den mye bedre enn den første, og på andre måter er den dårligere enn den første. Jeg sier ikke at denne filmen er dårlig, ikke i det hele tatt. Men på noen områder svekker den litt, men det filmen gjør bra løfter den veldig opp.

Denne filmen anbefaler jeg på det sterkeste, jeg koste meg med denne filmen, jeg lo og jeg gråt. Denne filmen var fylt med et bredt spekter med følelser. Noe jeg mener ikke mange superheltfilmer har.

Guardians of the Galaxy Vol.2 går på Askim kino hele helgen i 3D.

God helg;))

Hilsen din Thorepus<33

Powered by WordPress and ShopThemes