Dagens anbefaling av Thorepus #7

Nå er det 2 uker siden sist. Føles ut som evigheter, men endelig er jeg tilbake med en fantastisk anbefaling. Denne uken er det noe jeg ikke har anbefalt før, så dette blir spennende!

Idag er det fredag, og det betyr en ny anbefaling fra Thorepus. Denne uken er det en hel spilleliste som skal anbefales. Hvis du kjenner meg så vet du hvilken spilleliste som skal anbefales, det er så klart Drake sin nye spilleliste  “More Life”.

Drake sin nye spilleliste har blitt ventet på siden starten av desember, så når den endelig kom ut 18. mars var fansen klar med masse forhåpninger og forventninger. Jeg personlig kan si at disse forhåpningene og forventingene ble overskredet av det Drake leverte 18.mars.

Dette er egentlig et album, men Drake vil heller kalle “More Life” en spilleliste enn et album. Personlig er det samme for meg om Drake kaller det en spilleliste eller et album, bare sangene er bra.

Spillelisten er fylt med den store hiten “Passionfruit”. Den havnet på VG-lista og Global top 50 med engang spillelisten kom ut. Spillelisten er fylt med typiske Drake sanger, noen er rolige og fylt med kjærlighetstekster, og noen sanger er veldig raske og gjør deg sykt “hype”. De beste sangene fra spillelisten er: Portland, Teenage Fever, 4422, No Long Talk og Sacrifices. Det er min personlige mening.

Her er sangene i spillelisten:
1. Free Smoke
2. No Long Talk ft. Giggs
3. Passionfruit
4. Jorja Interlude
5. Get It Together ft. Black Coffee and Jorja Smith
6. Madiba Riddim
7. Blem
8. 4422 ft. Sampha
9. Gyalchester
10. Skepta Interlude
11. Portland ft. Quavo and Travis Scott
12. Sacrifices ft. 2 Chainz and Young Thug
13. Nothings Into Somethings
14. Teenage Fever
15. KMT ft. Giggs
16. Lose You
17. Can’t Have Everything
18. Glow ft. Kanye West
19. Since Way Back ft. PARTYNEXTDOOR
20. Fake Love
21. Ice Melts
22. Do Not Disturb

Hvis du har en helg foran deg, og du tenker du skal fylle spillelisten din med flere sanger, da bør du sjekke ut spillelisten “More Life”. Da får du mange flere sanger på spillelisten, for Drake har noe for alle.

God helg;))

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service