Dagens anbefaling av Thorepus #8

I dag er det den siste dagen før påskeferien er i gang, noe som blir deilig. Det er blir en velfortjent pause for lærere og elever. Siste innsats før påske er over. Det som er levert er levert. I dag er det en siste anbefaling før påsken er igang, noe som blir bra.

Dagens anbefaling er en tv-serien “Bojack Horseman”, så hvis du sitter med hendene tomme i påsken er det bare å sette på denne serien og lene seg tilbak.

Serien “Bojack Horseman” følger hovedpersonen Bojack Horseman, som er en ex Hollywood stjerne, og en hest. Ja, du leste riktig, en hest. For i dette universet så lever dyr og mennesker sammen, og alle kan prate sammen og bo sammen. Serien begynner med at Bojack er en ex Hollywood stjerne som nå lever i et stort hus, og lever på dop og alkohol. Det er kort forklart der serien begynner. Jeg vil ikke si mer om handlingen for det er mye bedre og oppleve selv enn an jeg skriver det her.

Serien kan sammenlignes med “The Simpson” fordi begge er tegneserie og fylt med humor. Noe “Bojack Horseman” serien gjør bedre er at hvis noe alvorlig skjer som for eksempel at en person blir borte, så er personen borte, da kommer ikke den personen plutselig tilbake i neste episode. Ting som skjer, de skjer. Det er ikke som en typisk tegneserie hvor alt er normalt i neste episode.

Serien kan også gjøre deg litt trist, for som sagt Bojack lever ikke særlig lykkelig som en ex stjerne i Hollywood. Bojack blir spilt av Will Arnett, og han passer perfekt til å spille Bojack. Han har liksom den mørke triste stemmen. Andre stjerner i denne serien er: Aaron Paul, Alison Brie og Amy Sedaris. Serien ligger på Netflix og har tre sesonger, og sesong fire kommer, men det er enda ikke sikkert når.

Bojack Horseman er en veldig morsom tv-serie, men den har sine triste øyeblikk også. Som sagt har du ikke noe å gjøre i påsken anbefaler jeg å sette på denne serien og bare kose seg, ikke med familien kanskje. Denne serien egner seg ikke noe særlig for barn. Serien har sine grove øyeblikk og sitt grove språk også,noe som gjør denne serien veldig bra.

Da er denne anbefalingen også over, jeg personlig er veldig klar for påskeferie. Like klar som et overkokt egg. Siden det er påske ikke sant? Håper du får nytte av denne anbefalingen.

GOD PÅSKE!

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service