Dagens anbefaling av Thorepus #9

I dag er det fredag, og en hel helg er i vente for alle her på Eidsberg Ungdomsskole. Jeg kan sikkert svare for alle at det blir deilig med helg. 

Dagens anbefaling er en film, en film som jeg så for en uke siden, og elsket. Det er kanskje derfor jeg anbefaler den for dere lesere. Filmen jeg skal anbefale heter “Get Out”. Du har sikkert hørt om den, eller ikke. “Get Out” er noe jeg ikke har sett maken til i en skrekkfilm. Denne filmen tok med noe nytt til skrekkfilm sjangeren.

“Get Out” handler om en mørkhudet man som er sammen med en hvit dame, og hun har invitert han med hjem til sine foreldre for å besøke dem. Han er redd for at de er typiske hvite rasister, men når de kommer frem er alt bra. Etterhvert som filmen beveger seg lengre inn i handlingen begynner ting å skje. Dette er alt jeg vil fortelle om handlingen. For det er så mange overraskelser og tvister som jeg ikke vil hinte om.

Denne filmen tar opp et veldig viktig tema i samfunnet, nemlig rasisme. Det som overrasket meg var måten de tok det opp på. De kastet det ikke etter oss, de tok det opp så diskret. Rasisme er et viktig tema, noe som fortsatt finnes.

Jeg syntes du burde sjekke ut “Get Out” før den er ferdig på kino. Det er verdt det, ikke tvil. Hvis jeg anbefaler noe er det verdt det. For Thorepus vet.

God Helg;))

Hilsen din Thorepus<3

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service