Dagens anbefalingen av Thorepus #12

I dag er det fredag, men ingen vanlig fredag. I dag er det den dagen 1o. klassingene trekkes opp i skriftlig eksamen. Jeg kom opp i engelsk så er ganske heldig, men alle var ikke like heldige som meg. Slapp av alle sammen, det er bare eksamen.  

Dagens anbefaling er en sang. Det er en cover av en annen låt som heter “Gunerius” som er sunget av Karpe Diem, men den sangen jeg skal anbefale er coveret av Amanda Delara. Hun bruker den samme melodien, men hun endret litt på refrenget og teksten. Teksten er nok det beste i denne sangen, for hvis du virkelig lytter kan du høre alle de metaforene hun bruker. Stemmen til Amanda Delara er fantastisk, hun synger helt nydelig.

Vanlighvis liker jeg ikke når noen covrer en sang, eller lager en remix. Dette er et unntak, for når Amanda klarer og gjøre en sykt bra sang, like bra eller nesten enda bedre er det helt sinnsykt, det er veldig sjeldent. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle skrive en anbefaling om denne sangen. Hver gang jeg hører den liker jeg den bare mer og mer. Dette er en sang jeg kommer til å like i mange år fremover.

En liten fun fact er at denne sangen ble brukt i “SKAM” da Sana og crushet hennes spilte basketball sammen.

Det ble ikke en veldig lang anbefaling, men vi fikk veldig kort tid på oss fordi vi nettopp har fått vite hva vi kommer opp i skriflig eksamen. Håper dere fans forstår dette.

Sangen finner du på Spotify under søkeordet “Gunerius Amanda”.

God helg;))

Hilsen din Thorepus<33

Powered by WordPress and ShopThemes