Den store presidentdebatten

27 september ble den aller første presidentdebatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump holdt. Presidentdebatten slo alle rekorder, og ble den mest sette presidentdebatten hittil. Men hva var så spesielt med akkurat denne presidentdebatten?

I løpet av dette presidentvalget har alle kandidatene fått utrolig stor oppmerksomhet. De som nå er igjen i det siste kappløpet mot president, har fått absolutt mest oppmerksomhet.

Både Hillary Clinton og Donald Trump har fått kritikk for å ha ugler i mosen, og begge har kommet med utsagn som ikke har blitt tatt så godt imot av publikum. Mange ser på dette som det viktigste presidentvalget hittil, basert på hva som kan skje om de ulike kandidatene havner i det hvite hus. På grunn av dette var det hele 84 millioner amerikanere som fulgte med på debatten. Det var også mange fra andre land om ble sittende oppe til langt på natt for å følge med på debatten.

Debatten varte i over en time, og Trump ble kritisert for dårlig oppførsel etter den hete debatten. To av tre eksperter sier også at Hillary vant en soleklar seier. Trump kom med små stikk mot Hillary i løpet av hele debatten, og det var sjelden at hun fikk snakke ferdig uten avbrytelser. Hillary viste også at hun var veldig godt forberedt for debatten, og dette ga henne til slutt seieren.

I løpet av debatten tok de opp ting som USAs økonomi, jobbmarkedet og politibrutalitet. Kandidatene var tydelig uenige på de fleste områder, og selv om det kun var satt av tjue minutter til hvert emne, gikk det fort over tiden.

Etter utfallet av den første presidentdebatten er det mange som gleder seg til å se hvordan Trump skal komme seg tilbake på bena, og hvordan den neste debatten vil bli.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service