Donald Trump buet ut av veldedighetsmiddag

På Torsdag kveld før debatten ble Donald Trump buet ut på en veldedighetsmiddag.

Torsdag kveld var Hillary Clinton og Donald Trump på en veldedighetsmiddag i New York. Middagen var til minne om tidligere presidentkandidat AL Smith. Trump hadde den første talen og spøket om den andre presidentkandidaten, men så tok talen en brå sving da Trump begynte å ta opp ting som epostene til Clinton. Da buet gjestene ut Donald Trump.

Donald Trump kom også med en frekk kommentar angående Hillary. Han kalte henne blant annet «Nasty woman» og ting som løgner osv. Flere brukere på twitter snudde ordet på hodet og lagde et kompliment ut av det:

“I like my presidents like I like my woman, nasty. And strong. And smart. And capable. #Debatenight #ImWithHer“, sier Natalia13reagan på Twitter

Trump sa også ting som at Hillary var korrupt og hatet katolikker. Han gikk også videre til å si at han ikke godtar noe annet resultat av presidentvalget enn at han vinner, men i talen hans fikk han til og med Hillary til å le litt når han sa at denne middagen var det største oppmøtet Hillary har hatt denne sesongen.

Kilder: Vg.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service